Naar de homepage
 
     

Welkom op dé site over referral recruitment

27-12-2011 | Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 5.402 x | |

Welkom op dé site over referral recruitmentReferral recruitment, het werven via via, neemt nog steeds in populariteit toe. Zowel in krappe tijden als in tijden dat er op de wervingskosten moet worden gelet biedt het uitkomst. Toch hebben in de praktijk maar weinig werkgevers een goed lopend referral programma. Gelukkig is er nu Referral-recruitment.eu, een nieuwe site die 100% in het teken staat van referral recruitment.

Praktische informatie

Referral-recruitment.eu wil werkgevers met de site praktische informatie bieden om zelf met referral recruitment aan de slag te gaan. Artikelen en checklists bieden handvatten om een professioneel referrel beleid op te kunnen zetten.

Inspiratie

Aan de hand van praktijkcases wil de site haar bezoekers inspireren. In de praktijkcases wordt zo concreet mogelijk met cijfers gewerkt om zo

Initiatiefnemer

Achter Referral-recruitment.eu zit Martijn Hemminga die reeds actief is met arbeidsmarktcommunicatiesites als Amcinfo.nl, Vacatureteksten.info, Recruitmentsites.info en Recruitmentsystemen.nl. Ook is hij docent van de expertclass Referral recruitment van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

Recente berichten

16-08-2013 | Infographic: opzetten van een referralprogramma
09-01-2013 | 5 communicatiemomenten voor referralprogramma’s
15-08-2012 | Nieuwe social referral recruitment tool: Refurls
07-08-2012 | Infographic: De waarde van referral recruitment
28-06-2012 | Het referralprogramma van CIBER

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Site


 
         
 
 
         
         
Zustersites van Referral-recruitment.eu:

 


  Referral-recruitment.eu
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2023