Naar de homepage
 
     

Vergelijking referral tools in nieuwe Werf&

06-01-2012 | Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 5.234 x | |

Vergelijking referral tools in nieuwe Werf&In Werf& 16, die 11 januari verschijnt, worden een drietal referral recruitment tools met elkaar vergeleken. De nieuwe editie van het vakblad over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment staat in het teken van media en middelen. In de special ‘Tools’ in het blad wordt stilgestaan bij serious games, mobiel recruitment, videosolliciteren en referral tools.

Referral tools faciliteren het referralprogramma

Met de komst van social media zoals LinkedIn en Twitter zijn het aantal online referral recruitment tools flink toegenomen. Deze webbased tools faciliteren het delen van vacatures door medewerkers in hun sociale netwerk. Daarnaast bieden ze statistieken zodat je kunt zien hoe vaak welke vacature is gedeeld en hoe vaak erop is geklikt. Ook is het mogelijk om hierin beloningen bij te houden.

Referral tools in Nederland

Werf& 16In Nederland zijn een drietal leveranciers actief, Recruitr, SocialReferral en TalentTracker. In Werf& wordt onder meer gekeken naar de mogelijkheden die de tools bieden, welke klanten er gebruik van maken en wat de investering op jaarbasis is. Ook komen een tweetal gebruikers van deze tools aan het woord: Vodafone en CIBER.

Werf& 16

Benieuwd naar het verhaal over referral tools? Bestel dan Werf& 16 na via de Werf& shop.

Recente berichten

16-08-2013 | Infographic: opzetten van een referralprogramma
09-01-2013 | 5 communicatiemomenten voor referralprogramma’s
15-08-2012 | Nieuwe social referral recruitment tool: Refurls
07-08-2012 | Infographic: De waarde van referral recruitment
28-06-2012 | Het referralprogramma van CIBER

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Site


 
         
 
 
         
         
Zustersites van Referral-recruitment.eu:

 


  Referral-recruitment.eu
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2023