Naar de homepage
 
     

VNU en Broadbean in zee met SocialReferral.com

30-01-2012 | Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 8.812 x | |

VNU Media en Broadbean in zee met SocialReferral.comReferral recruitment oplossing SocialReferral.com heeft deze maand een tweetal samenwerkingsovereenkomsten bekend gemaakt. Uitgever VNU Media, bekend van onder meer Intermediair, wordt exclusieve reseller in Nederland. Multiposter Broadbean wordt exclusief distributeur van SocialReferral.com in de UK.

VNU Media Recruitment Solutions

VNU Media zal SocialReferral.com in de Nederlandse markt vanuit de nieuwe business unit, VNU Media Recruitment Solutions, vertegenwoordigen. Deze business unit zal zich richten op het leveren van nieuwe recruitment services en solutions. Sinds 1 januari is VNU Media exclusief reseller. Volgens de uitgever past de samenwerking perfect in de strategie om de komende jaren, naast bestaande producten, steeds meer services en solutions aan klanten te kunnen bieden. Met het ook op de teruglopende advertentie-inkomsten zijn uitgevers steeds meer op zoek naar nieuwe inkomstenbronnen.

Broadbean Referral

Onder de naam Broadbean Referral gaat Broadbean de technologie van SocialReferral aanbieden in het Verenigd Koninkrijk. Met de van oorsprong Nederlandse referraloplossing wil Broadbean haar corporate klanten een nieuw succesvol kanaal aanbieden.

SocialReferral.com

SocialReferral.com biedt een online applicatie die werkgevers in staat stelt om hun referralprogramma te stimuleren, professionaliseren en inzichtelijk te maken. Door gebruik te maken van de sociale netwerken van hun eigen medewerkers kunnen organisaties nieuwe collega’s aantrekken.

Bronnen: VNU Media | Broadbean | Recruitment Matters

Recente berichten

16-08-2013 | Infographic: opzetten van een referralprogramma
09-01-2013 | 5 communicatiemomenten voor referralprogramma’s
15-08-2012 | Nieuwe social referral recruitment tool: Refurls
07-08-2012 | Infographic: De waarde van referral recruitment
28-06-2012 | Het referralprogramma van CIBER

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Site


 
         
 
 
         
         
Zustersites van Referral-recruitment.eu:

 


  Referral-recruitment.eu
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2023