Naar de homepage
 
     

Nieuwe social referral recruitment tool: Refurls

15-08-2012 | Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 20.993 x | |

Nieuwe social referral recruitment tool: RefurlsNa Social Referral en RecruitR is Nederland is een nieuw social referral recruitment tool rijker: Refurls. Refurls is een online service waarmee content zoals vacatures door medewerkers gedeeld kan worden met het persoonlijke netwerk om hen te interesseren in de werkgever of om te solliciteren. Initiatiefnemer van de nieuwe tool is Netwerven.

Meetbaarheid

Refurls is 6 augustus jl. gelanceerd en wordt bij de eerste klanten geïmplementeerd. Delta Lloyd is de eerste klant van Refurls. De nieuwe tool meet en maakt zichtbaar hoeveel bezoeken aan de website, sollicitaties en aannames door specifieke medewerkers gegenereerd worden. Werkgevers kunnen vervolgens medewerkers belonen voor hun inspanningen zoals het delen van vacatures, pagina’s op de recruitmentsite en/of het aanbrengen van cv’s. Je kunt zelf instellen hoeveel punten een vacature doorsturen opleveren en of er aan de punten geld of iets anders hangt.

Koppeling

Refurls werkt daarnaast volledig via de eigen recruitmentsite en kan gekoppeld worden met ieder recruitmentsysteem, zodat je niet in meerdere systemen hoeft in te loggen. Ook medewerkers kunnen inloggen om te zien hoeveel ‘punten’ ze bijvoorbeeld hebben verzameld met hun referral-activiteiten.

De basisversie van Refurls is gratis, maar dan heb je alleen statistieken van de kliks. De betaalde versie begint bij 99 euro per maand (plus eenmalig 199 euro setup kosten) en dan worden ook sollicitaties en aannames gemeten, koppeling gemaakt met het recruitmentsysteem en kun je 25 gebruikers toevoegen. De prijs van de enterprise versie is op aanvraag.

Concurrentie

Refurls ziet er op het eerste gezicht goed uit en gaat rechtstreeks de concurrentie aan met de bekende referral recruitment tools RecruitR van Telegraaf media Groep en Social Referral, in Nederland vertegenwoordigt door VNU Media.

Recente berichten

16-08-2013 | Infographic: opzetten van een referralprogramma
09-01-2013 | 5 communicatiemomenten voor referralprogramma’s
15-08-2012 | Nieuwe social referral recruitment tool: Refurls
07-08-2012 | Infographic: De waarde van referral recruitment
28-06-2012 | Het referralprogramma van CIBER

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Site


 
         
 
 
         
         
Zustersites van Referral-recruitment.eu:

 


  Referral-recruitment.eu
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2023