Naar de homepage
 
     

Expertclass Referral recruitment

Training Referral RecruitmentNieuwe medewerkers die binnen komen via medewerkers vormen vaak de meest waardevolle sollicitanten voor een organisatie. Werkgevers zetten steeds vaker eigen medewerkers, oud-medewerkers en/of klanten in als ambassadeurs voor werving van nieuw personeel. Tijdens de expertclass Referral recruitment kom je in een halve dag alles te weten over deze manier van werven.

Effectief werven via referral recruitment

In de expertclass Referral Recruitment van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie leer je hoe je een goede basis legt om effectief te werven via referrals. Aan de hand van een checklist en concrete cases krijg je handreikingen en input voor een duurzame opzet van een referralstrategie. Best practices en inspirerende voorbeelden passeren de revue om te laten zien hoe je succesvol kunt zijn met referral recruitment.

Meer informatie

De expertclass Referral recruitment is door oud-deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 8,3 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest. Kijk voor de data, meer informatie, het programma, beoordelingen van deelnemers aan vorige trainingen op de website van de expertclass Referral recruitment.

 
         
 
 
         
         
Zustersites van Referral-recruitment.eu:

 


  Referral-recruitment.eu
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2023